maanantai 10. toukokuuta 2010

Ei mikään ruusu, mutta kukka kumminkin

Tulipa sitten postisedän matkassa paketti mulle.. hieman jo kauhun sekaisin tuntein odotin, kun tiesin odottaa. Ja niinpä niin.. lähettäjä väitti helpoiksi näitä. Mä voin olla huomattavan paljon erimieltä! Organzanauha oli varsinkin kaiken huippu, enpä ole tähänkään mennessä onnistunut sitä mihinkään laittamaan. Hmmm.. tää on paha! Ja tuo alla oleva t-paitaa ei kuulemma tarvitse koruun lisätä :D! Kiitokset ihanasta paidasta <3! Ja koiran kuonokin kuvassa mukana, pitihän senkin nyt käydä tutustumassa helmiin, osaiskohan se auttaa keksimään jotain.. mietitään ja katsotaan mitä saan aikaiseksi, vai heitänkö hanskat naulaan!

-L-
Tämä niitä koruja joita tuli mietittyä öisinkin kun unen päästä ei kiinni saanut, mietettyä erilaisia ratkaisuja, jotka aina tekovaiheessa muuttuivat toiseksi, kun taidot ei riittäneet tai suunnitelma ei ollutkaan niin loistava tehtynä kuin päässä. Hukkahopeiden määrä tuli aika kohtuulliseksi, mutta valmista viimeinkin: ei mikään ruusu, mutta kukka kumminkin
Kuvausalustan virkaa toimitti se sama koiruus joka näitä tutki.

4 kommenttia:

  1. heh.. kivat sait. Kyllä S tiesi mitä lähettää..! Ja kyllä niistä jotain syntyy... tai laita Mähkönen (muille asiaan vihkiytymättömille, tuo kuonolainen siis kuvassa) syömään osa helmistä ja huolesi ovat poistetut :)

    VastaaPoista
  2. Koiruuden toimenkuvaan ei kuulu helmien syöminen! Säännöt (?) kieltävät.
    Minä edelleen väitän, että nää on hyvin ystävällismieliset kiusanhelmet. :) -S-

    VastaaPoista
  3. Tämä on hurmaava alustaa myöden. Ei olisi mun pieneen mieleen tullut tällaista hyvää ja hauskaa toteutustapaa. Hyvin tehty :).

    VastaaPoista
  4. No on kyllä onnistunut ratkaisu:) Silloin kun minulle tuosta S:n "hel..n helposta paketista" kerroit, niin hyvä kun jakkaralla pysyin...nauruni vuoksi:) Ja hyvin taitoit niskan tuolta organzanauhalta. Tää on siis helkkarin upea.
    Meinasinkin kysyä mistä noin makean näköisiä ja kiiltäviä korualustoja löytyy, mutta sehän olikin Mähkönen..heh heh. On poju syönyt ihmepuuroa, kun noin turkki kiiltää... :)

    VastaaPoista