tiistai 20. huhtikuuta 2010

Isoja ja Pieniä


 Tällaista postia tuli toissaviikolla. Aivan ihanat värit, lempparikiviäni. Huomannette kuitenkin, että lähettäjällä on ollut melko varmasti hauskaa, kun on noita helmien kokoja valinnut, ovat "hieman" erikokoisia. Kiitos =) !



Aika pian kuitenkin koru alkoi muotoutua mielessä, kiitos ihanien värien. Toteutuksessa sitten tuli taas ongelmia, sillä pienissä turkoosin värisissä helmissä oli rei'ät ihan missä sattuu. Eikun uutta suunnitelmaa kehiin. Aikani kokeiltua sain sitten jonkinmoista korua kasaan. Viikon raja ylittyi ja anoin "pomolta" lisäaikaa jälkeenpäin kun koru ei ottanut valmistuakseen. On senverran reilu, että myönsi sen.
Vieläkään en ole täysin tyytyväinen lopputulokseen, mutta eihän tätä voi hautoa iäisyyksiä. Kohta on jo toukokuu ja uudet helmet postilaatikossa. Tässä siis "Tyrskyt"-rannekoru: Krysokollahelmi, luultavasti värjättyä howliittia , lukko akaattia ja hopeaa. -S-

2 kommenttia:

  1. Aivan tajuttoman upea!!!!!Nuo pikkukivet olen ostanut turkoosina, mutta ovat ainakin magnesitea, sen verran kovempaa on kuin howliitti :)
    Mutta asiaan: Olet kyllä onnistumiskynnyksen ylittänyt... ei voi muuta kuin hämmästellä suoritustasi! Tämän nyt laitat ranteeseesi ja baanalle :)

    VastaaPoista
  2. Siis aivan mielettömän upea kaunotar! Todella kauniisti olet saanut erikoot istumaan yksiin. Totta tosiaaankin, rannekoru ranteeseen ja baanalle!

    -L-

    VastaaPoista